Solange de Groot

Mijn naam is Solange de Groot, sinds 2011 oprichter en eigenaar van SOdental. Mijn werkervaring heb ik opgedaan vanuit de tandartspraktijk als allround assistent, gevolgd door sales equipment bij een groot dentaal toeleverancier en aansluitend als recruiter bij een grote tandheelkundig praktijk.

Samen met mijn lieftallige wederhelft en geweldige sparringpartner (die oprichter en eigenaar is van een 2-tal kapsalons), zijn wij manager van een gezamenlijk bedrijf genaamd ‘Ons Gezin’. Samen met onze 3 dochters vormen wij een “basisteam” om oprecht trots op te zijn.

Als een inmiddels fijn en hecht SOdental-team zijn wij in de basis bezig met het in contact brengen van soortgelijken. Mensen die blij worden van elkaar en elkaar aanvullen op werkgebied. Dit biedt persoonlijke en gezamenlijke uitdaging en met name een heel blije dagbesteding. Steeds weer voelt het zo fijn persoonlijk onderdeel en betrokken te zijn bij hun stap en groei!

Ondernemend, inlevingsvermogen, loyaliteit, overtuigingskracht, integer, betrokken, netwerken, omgevingsbewust, kwaliteitsbewust, visie en coachen zijn competenties die op mij van toepassing zijn.

Mijn contactgegevens zijn:
solange@sodental.nl
06-30117723