Over SOdental

SOdental is in 2011 opgericht door Solange de Groot die sinds 1999 al werkzaam is in de dentale sector. Dit heeft voor een prettig gevulde rugzak gezorgd én een groot netwerk. Dit zowel binnen de kleine en grote praktijken als dentale bedrijven. Door dit ruime netwerk, opgedane (mensen)kennis in de dentale branche, verdieping in de persoon en opdrachtgever én het voortdurend volgen van de actualiteiten in de branche, weet SOdental precies de juiste kandidaat te vinden voor een vacature.

SOdental heeft de visie waarbij professionaliteit, aandacht, kennis en kunde hoog in het vaandel staan. Zij verzorgt daarom persoonlijk de intake met de kandidaten en de opdrachtgevers. Op deze manier is de persoonlijkheid van de kandidaat en de praktijk het beste te ontdekken. Zo leert zij beiden goed kennen en kan zij de juiste match vanuit beide kanten tot stand laten komen.

Vanuit de visie dat er een gerichte kennismaking plaatsvindt waarbij er echt een match moet zijn tussen kandidaat en organisatie. Deze gaat verder dan het alleen koppelen van vraag en aanbod op basis van vacature en CV.

“Ervaring leert dat het nog té vaak ontbreekt aan tijd en aandacht voor kandidaat en organisatie. Ons doel is dan ook om personeel en organisaties zo te matchen dat er langdurige en stralende werkrelaties ontstaan. Dat is dé basis om nieuwe ontwikkelingen bij te kunnen houden; voor professionaliteit, specialisatie en groei van uw organisatie.” – Solange de Groot

Contact