Symposium 08-11-2014 “De tandartspraktijk in 2015 en verder..”

Beste lezers,

Zaterdag 8 november organiseert Software of Excellence, onderdeel van Henry Schein een symposium met de titel: “De tandartspraktijk 2015 en verder…”.

SOdental is één van de sponsoren van dit symposium. Er zullen verschillende lezingen gegeven worden. Solange de Groot zal vanuit haar werkgebied hier haar licht over laten schijnen:

‘Uw team zorgt voor de toekomst’
“U bent een goede tandarts en u verwacht dat uw medewerkers met eenzelfde passie (samen)-werken. Waarom verwacht u dat? Wat als dit niet zo is? Wat doet dit met de beleving van de patiënt en in hoeverre is dit van invloed op uw praktijk en zijn/haar en dus uw toekomst? Het belang van goed personeel; daar wil ik het graag met u over hebben”.
De lezing is interessant voor praktijk-eigenaren, tandartsen en praktijkmanagers.

De hedendaagse problematiek bij de tandartspraktijk staat centraal op het symposium op zaterdag 8 november 2014 in het Miele Inspirience Centre in Vianen.

De slagkracht van de praktijkmanager, het belang van goed draaiende teams, de inkomenspositie van de tandartspraktijk, het terugdringen van no-shows en korte termijn annuleringen, communicatie met de patiënt en de terugloop van patiëntbezoek zijn hot items in de huidige tandheelkundige branche.

In negen indrukwekkende presentaties door ervaren deskundigen worden handvatten en oplossingen omtrent bovenstaande thema’s aangereikt.

Belangrijke informatie
www.sodental.nl
Solange de Groot
Zaterdag 8 november 2014 09.00 – 17.30 uur
Lezing ‘Uw team zorgt voor uw toekomst’ van 15.15 tot 16.30 uur

Miele Inspirience Centre
De Limiet 2
4131 NR Vianen

Bent u geïnteresseerd en wilt u bij de lezing van Solange de Groot aanwezig zijn? Meld u dan snel aan via www.tandartspraktijk2015.nl, er is maar een beperkte beschikbaarheid! De kosten voor de lezing zijn € 45,-.

Met vriendelijke groet,
SOdental

Solange de Groot
Naomi Verzuu