Aanpak

Medewerkers zijn jouw belangrijkste investering, jouw grootste goed, de visitekaartjes en ambassadeurs van jouw organisatie. Logisch dus dat je op zoek bent naar een geschikte kandidaat die met overtuiging voor jouw organisatie kiest. Iemand die meteen goed in het team past. SOdental neemt de uitvoering van de werving- en selectieprocedure volledig uit handen en vindt hem of haar voor jou.

De aanpak? Wij maken een afspraak op locatie. Tijdens dit gesprek introduceren wij onszelf en onze werkwijze. Een korte rondleiding door de organisatie en langs de teamleden volgt om een goed totaalbeeld van de organisatie te krijgen. Aansluitend stellen wij een profielschets van jouw organisatie op en de gewenste kandidaat. Het advies is transparant en je hebt inzicht in de stappen. Zo ontstaat er een helder profiel, waarmee SOdental op zoek kan gaan naar de juiste match. Na een zorgvuldige selectie worden potentiële kandidaten voorgesteld. En na de plaatsing? Ook dan is SOdental bereikbaar. Want alleen een langdurige match, is een geslaagde match.

Neem alvast een kijkje in onze “etalage”. Hieronder tref je een greep uit ons bestand van kandidaten die openstaan voor een nieuwe of aanvullende uitdaging, voor tijdelijk of vast.

Beschikbare professionals