Aanpak

Medewerkers zijn uw belangrijkste investering, uw grootste goed, de visitekaartjes en ambassadeurs van uw organisatie. Logisch dus dat u op zoek bent naar een geschikte kandidaat die met overtuiging voor uw organisatie kiest. Iemand die meteen goed in het team past. SOdental neemt u de uitvoering van de werving- en selectieprocedure volledig uit handen en vindt hem of haar voor u.

De aanpak? Wij maken een afspraak bij u op de praktijk. Tijdens dit gesprek introduceren wij onszelf en onze werkwijze. Een korte rondleiding door uw organisatie en langs uw mensen volgt om een goed totaalbeeld van uw praktijk te krijgen. Aansluitend stellen wij een profielschets van uw organisatie op en de gewenste kandidaat. Het advies is transparant en u heeft inzicht in de stappen. Zo ontstaat er een helder profiel, waarmee SOdental op zoek kan gaan naar de juiste match. Na een zorgvuldige selectie worden potentiële kandidaten aan u voorgesteld. En na de plaatsing? Ook dan is SOdental voor u bereikbaar. Want alleen een langdurige match, is een geslaagde match.

Neem alvast een kijkje in onze “etalage”. Hieronder treft u een greep uit ons bestand van kandidaten die openstaan voor een nieuwe of aanvullende uitdaging, voor tijdelijk of vast.

Beschikbare professionals